KOKOS BOMBICE Po receptu za početnike, može i dete da ih napravi, a savršenog ukusa
Mekane i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
- 200 g vode
- 500 g šećera
- 500 g mleka u prahu
- 250 g margarina
- 400 g kokosa
- 100 g lešnika
Priprema:
Stavite vodu na ringlu da proključa, pa dodajte margarin i šećer i pustite da se otope. Dodajte 250 g kokosa i mleko u prahu, pa promešajte dobro i pustite da se prohladi. Zasebno propržite 100 g lešnika. Od ohlađene smese s kokosom pravite rukom kuglice pa stavljajte lešnik u sredinu. Kuglice valjajte u kokos pa stavite u frižider, da se stegnu.
Možda vas zanima:

KOKOS BOMBICE Brze, slatke, neodoljive, tope se u ustima, a mirišu na more
Prave se brzo i lako, a nestanu sa stola odmah.

KOKOS BOMBICE Sitni kolači nestaće sa stola čim se postave
Ukusa koji govori 1000 jezika, raspametiće i one koji ne vole slatko.

NEODOLJIVE KOKOS BOMBICE Ukusne i slatke, smažu se očas posla
Očaravajuće bombice savršene su za slavsku trpezu.

SLATKE KOKOS BOMBICE Ukrasiće svaku svečanu trpezu, a uspevaju i početnicima
Mali zalogajčići nestaće sa stola odmah.

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ "SMUTI PA PROSPI" Gotov za 5 minuta, a kremast i čokoladan, jednostavnije od ovoga nema!
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, i dupla mera će biti malo!
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

STARA SARAJEVSKA TORTA Sa rozen korama, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremasta i slatka, bićete oduševljeni.
Komentari (0)