RUSKE KAPE OD KEKSIĆA SA POMORANDŽOM Još brže i jednostavnije za pripremu, a ukusom bude sva čula
Prave se lako, a pojedu odmah.
Potrebno je:
- 8-9 kesica mini keksića sa pomorandžom
- 2 kesice puding od vanilije
- 3-4 kasike kristal šećera
- 1/2 l mleka
- 1/2 margarina
- 4-5 kašika prah šećera
- 100 g kokosa
Priprema:
Skuvajte gusto puding, pa ostavite da se prohladi. U jednoj posudi umutite margarin sa šećerom u prahu pa u to dodajte prohlađeni puding. Uzmite dva keksića i okrenite ih tako da im čokoladna strana bude spolja. Na biskvitnu stranu stavite po malu kašiku fila i tako spajajte keksiće. Zatim ih valjajte u kokos. Pustite da odstoje preko noći i omekšaju.
Možda vas zanima:
RUSKE ŠUBARE ZA PRAVE SLADOKUSCE Ukrasiće svaku svečanu trpezu, a i dupla mera je malo
Sočne i kremaste, gosti će biti oduševljeni.
RUSKE KAPE Savršena simfonija čokolade i kokosa, mirisa i ukusa koji se pamte
Nestaće sa stola prve, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
RUSKE KAPE Neodoljivi spoj kokosa i čokolade u kolačima koji se ne odbijaju
Savršeni za svaku svečanu i slavsku trpezu.
DOMAĆA LEŠNIK GNEZDA ZA SVE SVEČANOSTI A može i dete da ih napravi
Treba vam samo 3 sastojka i malo vremena.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)