BRZE KOKOS BOMBICE Samo nekoliko sastojaka za ukus koji se ne zaboravlja
Brze i slatke, nestaće sa stola odmah.
Potrebno je:
- 200 g mleka u prahu
- 200 g šećera u prahu
- 200 g kokosovog brašna
- 200 g putera
- 100 ml vode
- 100 g blanširanih badema
Priprema:
U velikoj činiji pomešajte mleko u prahu, šećer u prahu i kokosovo brašno.Zatim umešajte omekšali puter u smesu i dobro izmešajte. Polako sipajte vodu i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Rukama uzimajte po malo od smese i oblikujte kuglice. Stavite po jedan badem u sredinu svake kuglice. Na kraju valjajte svaku u kokosovo brašno.
Možda vas zanima:
KOKOS BOMBICE SE TOPE U USTIMA Nimalo ne zaostaju za originalom, a naprave se očas posla
Savršene za svečanu i slavsku trpezu.
NEODOLJIVE KOKOS BOMBICE Prave se maltene same, a tope se u ustima
Nestaće sa stola odmah.
POSNE KOKOS KUGLICE ZA ARANĐELOVDAN Kažu da su bolje od originala
Mekane i slatke, tope se u ustima.
KOKOS BOMBICE Po receptu za početnike, može i dete da ih napravi, a savršenog ukusa
Mekane i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)