LEDENA TORTA SA NES KAFOM GOTOVA ZA 10 MINUTA Kremasta i osvežavajuća, nema joj ravne
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Potrebno je:
- 4 kašike instant kafe
- 20 ml mleka
- 3 kašike kondezovanog mleka
- 400 ml slatke pavlake
Za ganaš:
- 2 kašike instant kafe
- 2 kašike šećera
- 2 kašike vruće vode
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte instant kafu sa mlekom i kondenzovanim mlekom. Zasebno umutite 400 ml šlaga do čvrstog stanja. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom.Ostavite par sati u zamrzivaču.U trećoj posudi rastvorite instant kafu sa šećetom i vodom pa mutite dok ne dobijete penastu smesu. Preko torte prelijte ganaš.
Možda vas zanima:
LENINA TORTA SA KAFOM Kremasta i neodoljiva, a nema paljenja šporeta
Najbolje služite uz šoljicu kafe.
KAPUĆINO TORTA ZA SVE PRILIKE Kremasta i izdašna, polovina nestane dok pristavite kafu
Ako volite kapućino, ovu tortu ćete obožavati.
NAJBRŽA TORTA NA SVETU Gotova za bukvalno 5 minuta, a vizuelno impresivna i preukusna
Kremasta, sočna i raskošna, i dupla mera će biti malo.
LENINA TORTA SA KAFOM U savršenom spoju sa omiljenim napitkom, neprevaziđenog ukusa
Savršena za sve svečane prilike.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)