SLATKE PRŽENICE SE TOPE U USTIMA Gotove za 15 minuta, a i dupla mera je malo
Savršene za doručak ili užinu.
Potrebno je:
- 2 jaja
- 1/2 šolje mleka
- 1/4 kašičice ekstrakta vanile
- 1/2 kašičice cimeta
- 6 kriški bajatog hleba
Priprema:
U jednoj posudi umutite jaja. Onda dodajte mleko, cimet i vanilu i sve dobro umutite. Zatim umačite svaku krišku hleba u smesu od jaja, prvo sa jedne pa sa druge strane. Pržite prženice u ulju sve dok ne porumene.
Možda vas zanima:
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
SUTLIJAŠ IZ RERNE IZ BAKINE KUHINJE Svakim zalogajem budi nostalgiju
Kremast i neodoljiv, i dupla mera je malo.
JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće sočne i mekane kao duša
Primenite ove trikove i uživajte u savršenim prženicama.
VLAŠKI POLJUPČIĆI SE SMAŽU U TRENU Recept zbog kojih komšije nepozvane dolaze na vrata
Najbolje služite uz čaj ili kafu.
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
POSNA ČOKOLADNA TORTA Sočna i bogata orasima, savršena za slavsku trpezu!
Ako tražite posnu tortu koja je toliko čokoladna, sočna i bogata orasima da zaseni i najskuplje poslastice, ova torta je pravi pogodak.
Torta Šeherezada koja se ne peče: Kremasta poslastica koja se brzo pravi, a još brže pojede!
Ako tražite brz i jednostavan desert koji izgleda impresivno, a ne zahteva pečenje, torta Šeherezada je pravi izbor!
Komentari (0)