Potrebno je:

  • 500-600 g bele bundeve
  • malo cimeta
  • malo muskatnog oraščića
  • 2 vanilin šećera
  • 100 g suvog groždja
  • 100 g šećera po želji

Za premaz:

  • 3 jaja
  • 50 ml ulja
  • 200 ml jogurta
  • 1/2 praška za pecivo
  • 100 g griza
  • 9 list gotovih kora

Priprema

Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi penasto umutite jaja sa šećerom. Onda dodajte ulje, jogurt, griz i prašak za pecivo pa sve sjedinite. Premažite uljem prvu i treću koru pa preko njih razbacajte rendanu bundevu. Sledeće dve kore filujte na isti način, sve dok ne utrošite sav materijal. Pecite

Box: bundevaru
40 do 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. 

Box: YouTube video