NAPRAVITE SAMI INTEGRALNE PLOČICE Zdrav slatkiš od ovsenih pahuljica, brusnica i meda
Umesto brusnica možete da stavite suve šljive, grožđe ili drugo suvo voće.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce
Ovsene pločice sa brusnicama
Sastojci:
200 g ovsenih pahuljica
300 g suve brusnice
200 g iseckanih badema (ili lešnika ili oraha)
100 g meda
100 g putera od kikirikija
Priprema:
Ovsene pahuljice pecite u rerni na 180 stepeni 15 minuta. U činiji pomešajte pečene pahuljice, badem i brusnicu. Zagrejte med i puter od kikirikija posebno i sipajte u mešavinu sa ovsenim pahuljicama. Mešajte da dobijete ujednačenu smesu. Pleh obložite papirom za pečenje i preko rasporedite smesu. Dobro utisnite i izravnajte. Pokrijte providnom folijom i stavite u fižider da se stegne. Zatim isecite na jednake pločice i čuvajte i plastičnoj posudi sa poklopcem.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.

NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.

KROFNE PUNJENE KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, a tope se u ustima
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)