STARINSKA BUNDEVARA Najlepša poslastica u jesenjim danima, a pravi se od gotovih kora i brzo je gotova
Jednostavna, a ukusna slatka pita.

Sastojci:
1 kg očišćene bundeve
500 g gotovih kora za pitu
100 ml ulja
100 g šećera
100 g suvog grožđa
1 kesica cimeta
šećer u prahu
Priprema:
Očišćenu bundevu krupno izrendati, pa kratko prodinstati na malo ulja, dok tečnost uvri. Dodati suvo grožđe, šećer i cimet. Po tri kore filovati nadevom od bundeve, poprskati uljem, pa saviti u rolat. Ređati ih u nauljen pleh, premazati s malo ulja i peći oko pola sata u zagrejanoj rerni, na 200 stepeni. Ohlađenu bundevaru posuti šećerom u prahu.

BRZI DESERT SA BUNDEVOM I KIKIRIKIJEM Drugačiji i sladak, poćiće vam voda na usta
Pravi se lako, a pojede brzo.

JEDINI RECEPT ZA RUSKE ŠUBARE KOJI ĆE VAM TREBATI Kolačići bez kojih nijedna slava ne prolazi
Sitni kolači pogodni za svečanu i slavsku trpezu, prste da poližete.

NEODOLJIVI VALJUŠCI SA MAKOM Lako se prave, a osvajaju ukusom
Fenomenalni i slatki, za pravo uživanje.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.
Komentari (0)