JEFTIN, BRZO SE PRAVI, A POJEDE SE U TRENU Sutlijaš sa čokoladom i pomorandžom
Napravite brzo i lako sutlijaš sa čokoladom. Pomorandža mu daje poseban šmek.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

SUTLIJAŠ SA VANILOM Fenomenalni desert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, iz bakine kuhinje
Brzinski desert obožavaće najmlađi, a priprema je vrlo jednostavna.

SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Jednostavni desert bogatog ukusa koji se ne zaboravlja
Neodoljiv desert kome čokolada daje poseban šmek.

RIZOGALO Sutlijaš na grčki način, skupog ukusa koji se pamti
Ako volite klasičan sutlijaš, rizogalo ćete da obožavate.
- 1 čaša pirinča
- 1 l mleka
- 80 g mlečne čokolade
- rendana kora pomorandže
- voće po izboru za ukrašavanje
Operite pirinač, stavite ga u šerpu i nalijte vodom, tek toliko da ga prekrije.Kuvajte dok ne krene da vri pa smanjite temperaturu i postepeno dolivajte još 100 ml vode. Mešajte neprestano da se ne zalepi za dno šerpe i ne zagori. Kad sva voda uvri sipajte mleko, opet malo po malo i neprestano mešajte. Kako pirinač bubri, dolivajte još mleka. Kada dobijete gustu smesu, sutlijaš je gotov. Dodajte sutlijašu istopljenu čokoladu i redanu koru pomorandže. Sve lepo promešajte da se sastojci sjedine, a pre nego što ga sipate u posude ostavite da odstoji nekih 10 minuta. Ukrasite voćem po izboru..

NEODOLJIVI VALJUŠCI SA MAKOM Lako se prave, a osvajaju ukusom
Fenomenalni i slatki, za pravo uživanje.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.
Komentari (0)