JEFTINE OBLANDE SA KEKSOM I ČOKOLADOM Posne i slasne, stavite odmah duplu meru
Brzo i lako napravite ove preslatke oblande. Jeftine su, nije vam potrebno vreme, a nestaju sa stola čim ih stavite.
Potrebno je
- 1-2 veća pakovanja oblandi
- 300 g margarina
- 350 g šećera
- 300 ml vode
- 350 g posne mlevenog keksa
- 150 g posne čokolade
- po želji korica narandže
Priprema
Prvo otopite vodu, margarin i šećer. Proključalu smesu skinite sa šporeta pa dodajte mleveni keks, mlevene orahe i koricu narandže. Onda sve dobro promešajte i sjedinite, pa podelite na 2 jednaka dela. Dodajte jednom delu vruće smese, čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Zatim ostavite da se malo ohlade, pa filujte oblande redosledom :Oblanda, svetli fil, oblanda, tamni fil. Ponavljajte tako dok ne potrođite sav materijal. Na kraju, preko oblandi stavite providnu foliju i neki teži predmet. Ostavite da se ohlade. Secite i služite. Prijatno.
AMERIČKE KROFNICE SE TOPE U USTIMA Nestaće sa stola odmah
Fenomenalne krofnice mekane i slasne.
POSLASTICE ZA USKRS Ukusa koji se pamti i raskošnog izgleda, za pravo uživanje
Saher torta, kolač sa orahom, ruske šubare ili baklava, otopićete se od miline.
LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Sočni desert ukusa koji se pamti, za pravo uživanje
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
LAVA KOLAČ Čokoladna rapsodija od samo 3 sastojaka gotova začas, a topi se u ustima
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)