TIRAMISU Savršen spoj kafe i slatkiša, mekan i kremast
Ako volite ukus kafe u kolačima, napravite ovaj savršen desert. Neodoljivo je kremast, stavite odmah duplu meru.

Potrebno je
Možda vas zanima:

TIRAMISU SA PISTAĆIMA Omiljeni desert sa kafom, na potpuno moderan način
Najbolje služite uz šoljicu kafe..

TIRAMISU SA KESTENOM Italijanski slatkiš na drugačiji način, savršen uz omiljeni napitak
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.

AUSTRIJSKI TIRAMISU SA JABUKAMA Italijanski klasik na drugačiji način, za prave sladokusce
Sočan i sladak, prste da poližete.

RAFAELO TIRAMISU Italijanski desert u savršenom spoju kafe i kokosa, poćiće vam voda na usta
Sladak i drugačiji, uzećete parče više.
- 3 pakovanja piškota
- 500 g maskarpone sira
- 200 ml slatke pavlake
- 4 žumanceta
- 3 kašike kakaoa
- 2 kašičice nes kafe
- 1 šolja šećera
- 1 kašičica ruma
Priprema
Penasto mikserom umutite žumanca sa šećerom. Dodajte maskarpone sir i dobro sjedinite. U drugoj posudi umutite slatku pavlaku. Sjedinite ta dva fila kašikom. Napravite šolju nes kafe, dodajte u nju rum. Piškote umačite u kafu i poređajte jedan red na tacnu. Preko namažite polovinu fila, zatim pospite kakaom kroz cediljku. Opet poređajte red piškota, fila i obilno pospite kakaom. Stavite u frižider da se stegne.

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Klasik u punom sjaju, kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju
Kremast i sladak, nestaće sa stola čim se postavi.

NAJLAKŠI RECEPT ZA TIRAMISU U ČAŠI Jednostavnije od ovoga ne može
Jednostavni italijanski slatkiš kao osmišljen za iznenadne goste.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.

MEDENJACI Mekani i ukusni, a super idu uz čaj ili kafu
Bićete oduševljeni ukusom, a zasladiće vas u trenu.

STARINSKI KOLAČ SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Sočan i mekan, a med mu daje poseban šmek.
Komentari (0)