TUFAHIJE Fenomenalni desert koji osvaja od prvog zalogaja, otopićete se od slatkoće
Poslastica od jabuke i oraha oduševiće sve koji je budu probali, a pravi se brzo i lako.
Potrebno je
- 10 jabuka
- 150 g mlevenih oraha
- 100 ml pavlake za šlag
- 500 g šećera
- 500 ml vode
- 1 vanilin šećer
Priprema:
Oljuštite i izdubite jabuke. Stavite ih u proključali šećer sa vodom i kuvajte 10 minuta. Orahe pomešajte sa umućenom slatkom pavlakom i napunite jabuke. Odozgo stavite po kašiku slatke pavlake. Dekorišite po želji.
Možda vas zanima:
TUFAHIJE Neodoljivi spoj jabuka sa orasima, za savršenu nedelju
Drugačiji desert oduševiće i one izbirljive.
TUFAHIJE Najsočnije jabuke punjene orasima, savršen desert za svako doba dana
Ako volite jabuke i orahe, ovaj sočni spoj će vas oboriti s nogu.
TUFAHIJE Sočan desert, ko ga jednom proba uvek mu se vraća
Slatke i ukusne, pravi raj za sladokusce.
TUFAHIJE Slatki i sočni voćni desert koji odmah nestane sa stola
Napravite ovu fenomenalnu poslasticu, nećete se pokajati. Čarobna kombinacija jabuka i oraha osvaja na prvi zalogaj.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)