ČOKO MOKO TORTA Pravi se od gotovih kora, topi se u ustima, a uspeće svima
Jede vam se nešto slatko ali nemate ideju šta da napravite? Imamo predlog za vas. Napravite čoko moko tortu, gotova je začas, a nestaće sa stola odmah.
Potrebno je:
- 1 pakovanje kupovnih tamnih kora
- 400 g kisele pavlake
- 200 g šećera u prahu
- 300 g mlevenog keksa
- 500 g šlaga
- 6 dl kisele vode
- 7,5 dl mleka od čokolade
Priprema
U jednoj posudi mikserom umutite pavlaku i šećer, dodajte mleveni keks pa dobro izmešajte. Zasebno umutite šlag sa kiselom vodom. Kore nalijte sa 2,5 dcl mleka od čokolade, premažite fil od mlevenog keksa, namažite šlag pa preko sledeću koru. Ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal. Ukrasite po želji. Bon appetit!
BUHTLE SA MAKOM Savršeno se slažu sa šoljom kafe, a bolje od onih iz pekare
Sa sočnim nadevom od maka, ukućani će stajati u redu za još.
POSNA MARKIZA TORTA Nepečena očaravajuća poslastica koja budi sva čula
Ako volite čokoladne poslastice, ovu tortu ćete obožavati.
CIMET KOCKE Brzi desert neodoljivog ukusa od samo 3 sastojka, kremastije niste jeli
Fenomenalan slatkiš osvojiće i one izbirljive.
ROZEN TORTA SA MAKOM Klasik na drugačiji način, ukusa koji se ne zaboravlja
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu sa makom ćete obožavati.
TIRAMISU SA BELOM ČOKOLADOM Još slađi od originala, poći će vam voda na usta
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
Komentari (0)