DOMAĆI KESTEN PIRE SA ŠLAGOM Neodoljiva poslastica koja nestane sa stola odmah
Preukusan i sladak, osvaja na prvi zalogaj, ovakav do sada niste jeli.

Potrebno je
- 1 kg kestena
- 500 ml punomasnog mleka
- 2 vanilin šećera
- 50 g šećera
- 2 kašičice ruma
Priprema
Kestene skuvajte u vodi pa ih ogulite i usitnite da dobijete pire. Sipajte mleko, dodajte šećer i rum pa kuvajte dok kesteni ne upiju mleko i dok se sve ne sjedini mešajući. Nakon što kestenje upije mleko umutite mikserom da dobijete homogenu smesu. Dekorišite šlagom i servirajte. Prijatno!

POSNI TIRAMISU Specijalitet italijanske kuhinje koji se topi u ustima
Ako volite kafu, ovaj kolač ćete obožavati.

FRANCUSKA KREMPITA SLAĐA OD KLASIČNE Mekana poslastica ukusa koji se ne zaboravlja
Sočna i slatka, za pravo uživanje.

PUŽIĆI SA MAKOM Mirisno pecivo mekano kao duša koje super ide uz kafu
Sočni i slatki, nestaće sa stola odmah.

BRZA ALVA SA PISTAĆIMA Zasladiće vas u trenu, a treba vam samo 4 sastojka
Pravi se lako, a ukusna kao da ste se trudili satima.

BLONDI Jednostavan kolač skupog ukusa za dane kada nemate vremena
Pravi se lako, a pojede odmah.
Komentari (0)