POSNA ROZEN TORTA Fenomenalna poslastica koja odmah nestaje sa stola, a svi će vam tražiti recept
Slatka i neodoljiva, za dane kada vam se jede nešto slatko ali i svečanu trpezu.

Potrebno je:
- 1 pakovanje kora za rozen tortu
Za fil:
- 300 g šećera
- 150 ml vode
- 300 g mlevenih oraha
- 250 g margarina
- 2 vanil šećera
- 50 g posne čokolade
- 2 kašike ruma
Za fondan:
- 2 kašike ulja
- 300 g prah šećera
- 5 kašika ključale vode
- 15 kapi arome maline
Priprema
Kuvajte šećer sa vodom pa kad proključa, kuvajte još 5 minuta. Skinite sa ringle pa dodajte orahe i vanilin šećer, margarin i čokoladu i mešajte. Sjedinite dobro pa sipajte rum. Sve kore osim poslednje filujte vrućim filom. Zatim stavite u frižider da se dobro prohladi. Napravite fondan od umućenog prah šećera sa uljem i vodom. Dodajte aromu maline u smesu šećera i vode. Rozen tortu isecite na komade pa prelijte pripremljenim fondanom. Bon appetit!

PITA SA VIŠNJAMA U slatko-kiselkastom spoju, otopićete se od miline
Jednostavne pripreme, uspeće i početnicima.

POSNO MEDENO SRCE Jednostavan kolač skupog ukusa, za sve prilike
Toliko je dobar da nećete moći da prestanete da ga jedete.

POSNA BANANA TORTA Očaravajuća voćna poslastica koja će vas osvežiti u trenu
Slatka i ukusna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

KOLAČ SA MEDOM Sočan i ukusan, a pravi se brzo i lako
Jednostavne pripreme i skupog ukusa.

ČUPAVCI SA BELOM ČOKOLADOM Klasik koji ne izlazi iz mode, u još slađem spoju
Mirišu na more, a savršeni i slatki.
Komentari (0)