NAJBRŽA POSNA KEKS TORTA Idealna kada vam dođu nenajavljeni gosti, a obožavaju je i veliki i mali
Nema kuvanja, ni pečenja, uspeće svima, a topi se u ustima.
Potrebno je
- 250 grama posnog margarina
- 200 grama šećera u prahu
- 600 grama posnog mlevenog keksa
- 200 mililitara soka od pomorandže
Priprema
Penasto umutite margarin sa prah šećerom, pa dodajte posni mleveni keks i sok. Celu smesu dobro sjedinite. Možete da dodate žele bonbone ili suvo grožđe. Umesto soka od pomorandže možete da koristite sojino mleko. Ukrasite topljenom čokoladom, biljnim šlagom ili po želji. Stavite tortu u frižider da se stegne, najmanje sat vremena
Možda vas zanima:
POSNA KREM TORTA ZA 15 MINUTA Kremasti nadev, hrskavi slojevi i bogati ukus oraha i čokolade
Lagana, kremasta i brza, bićete oduševljeni.
NAJLAKŠI RECEPT ZA POSNU KEKS TORTU SA PUDINGOM Jednostavnije od ovoga ne može
Pravi se lako, a pojede brzo.
POSNA KEKS TORTA Brza poslastica koju svi vole, po receptu bez mane
Pravi se lako, a nestaće sa stola prva.
NEPEČENA POSNA KEKS TORTA Brza poslastica očaravajućeg ukusa kada navrate iznenadni gosti
Fenomenalna poslastica idealna za sve svečane prilike, ali i obične dane kada vam se jede nešto slatko.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)