POSNI ČUPAVCI NA VODI SA MERAMA NA ČAŠE Ni malo ne zaostaju za mrsnom verzijom, a nema ko vam neće tražiti recept
Oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ČUPAVCI NA VODI Kolač sa kokosom koji svi vole, a savršen za dane strogog posta
Mekan i sočan, za svaku svečanu trpezu.

POSNI ČUPAVCI ZA PRAVE SLADOKUSCE Sočan spoj biskvita sa filom i kokosom, za sve važne događaje
Fenomenalni kolači idealni za slavsku i svečanu trpezu.

ČUPAVCI NA VODI Nedoljivi desert za dane strogog posta koji nimalo ne zaostaje za originalom
Ako volite klasične čupavce, ove ćete obožavati.

AKO VOLITE ČUPAVCE, VOLEĆETE I NJIHOVU POSNU VERZIJU Još je ukusnija, a jeftinija
Savršeni kolači sa kokosom. I u dane najstrožeg posta možete da ih pravite, jer su na vodi. Jeftina poslastica skupog ukusa.
Za koru:
- 2 čaše od 2 dl kisele vode
- 2 čaše od 2 dl brašna
- 150 g šećera
- 1 vanilin šećer
- 1 prašak za pecivo
Za preliv:
- 1-2 kašike kakao praha
- 150 grama šećera
- 150 g vode
Za valjanje
- kokos
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite kiselu vodu, brašno šećer i vanilin šećer i prašak za pecivo. Izlijte smesu u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, dok ne dobiju zlatno žutu boju. Pomešajte kakao prah, šećer i vodu da dobijete preliv. Secite na kocke pa valjajte u preliv. Na kraju, valjajte svaki kolač u kokos. Prijatno!

OČARAVAJUĆI ČOKOLADNI BRAUNI Originalni američki recept za omiljeni kolač
Sladak i fenomenalan, za prave ljubitelje čokolade.

PRINCES KROFNE SA VIŠNJAMA Klasik koji ne izlazi iz mode u sočnom spoju sa voćem
Vazdušaste i mekane, savršene za proleće.

VANILA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Kremasti desert koji će ukućani razgrabiti brzinom svetlosti
Najbolje služite uz jagode.

ČOKOLADNI PUDING ZA PRAVO UŽIVANJE Jednostavni desert koji se topi u ustima
Kremast i lagan, super za dolazak iznenadnih gostiju.

ŽUTI KOLAČ SA JAGODAMA Lagani voćni desert koji budi sva čula, a uspeva i početnicima
Sočan i mekan, osvežiće vas i zasladiti u trenu.
Komentari (0)