POSNI ČIZKEJK Kremasto savršenstvo idealno za sve prilike, prste da poližete
Ni malo ne zaostaje za originalom, pravićete stalno.

Potrebno je
Za podlogu:
Možda vas zanima:

POSNI ČIZKEJK Desert za pamćenje ukusa koji priča priče
Aromatičan i sladak, ni malo ne zaostaje za originalom.

POSNI ČIZKEJK Fenomenalan desert sa sirom za sva vremena i prilike
Ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji priča priče.

POSNI ČIZKEJK Ni malo ne zaostaje za originalom, a kremast i neodoljiv
Mnogima omiljeni kolač možete da pravite i u dane posta.

POSNI ČIZKEJK Ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji se pamti
Pogodan za dane Petrovskog posta, a razliku u ukusu nećete da osetite.
- 300 g posnog mlevenog keksa
- 140 g margarina
- 5 kašika sojinog mleka
Za žuti fil:
- 2 kesice pudinga od vanile
- 500 ml sojinog mleka
- 5 kašika šećera
- kašika margarina
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Za voćni fil:
- 200 g voća
- 3 kašike šećera
- 1 kesica vanilinog šećera
- 1 kašika gustina
- 3 kašike vode
Priprema
U jednoj posudi otopite margarin pa ga sjedinite sa posnim mlevenim keksom i sojinim mlekom. U kalup preručite smesu pa ravnomerno rasporedite. Stavite u frižider dok pripremate žuti fil. Stavite u šerpu 450 ml sojinog mleka i šećer da provre a u ostalih 50 ml sojinog mleka umešajte puding od vanile i malo ekstrakta vanile, pa zakuvajte puding. Mikserom umutite prohlađen puding pa dodajte margarin i sve sjedinite. Žuti fil sipajte preko podloge pa vratite ponovo u frižider. U šerpu stavite voće, šećere i vodu, pa pustite da proključa. Izmiksajte i dodajte gustin umućen u malo vode. Prohlađen voćni fil sipajte preko žutog. Ostavite u frižideru preko noći. Prijatno!

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.

KROFNE PUNJENE KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, a tope se u ustima
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA SAHER TORTA Neodoljiva poslastica sa džemom koja ukusom nimalo ne zaostaje za originalom
Savršena i slatka, uzećete parče više.

PIJANA TORTA SA VIŠNJAMA ZA USKRS Polovina nestane dok trepnete
Sočna i osvežavajuća, nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)