PESAK TORTA Nepečena poslastica ukusa koji se pamti, a gotova za tren oka
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.

Potrebno je
- 1l mleka
- 4 pudinga od vanile
- 300 g šećera
- 250 g margarina
- 200 g mlevenog keksa
- 200 g kokosa
- 200 g mlevenih oraha
za dekoraciju
- šlag
Priprema
U litri mleka kuvajte pudinge od vanile. Onda pustite da se prohladi. U jednoj posudi penasto umutite margarin i šećer, pa dodajte u prohlađeni puding. Podelite smesu na 3 dela. Jednom delu dodajte kokosovo brašno, drugom mlevene orahe, a trećem mleveni keks. U kalup prvo ravnomerno rasporedite fil sa keksom, pa fil sa kokosom, i na kraju sa orasima. Tortu dekorišite umućenim šlagom ili po želji. Ostavite u frižideru nekoliko sati da se stegne. Prijatno!
Možda vas zanima:

PESAK TORTA Fenomenalna nepečena poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Očaravajuća poslastica raspametiće i one izbirljive.

PESAK TORTA Poslastica koja se ne peče, a ukusna kao da ste se trudili satima
Očaravajuća torta savršena je za sve svečane prilike.

PESAK TORTA Kremasta poslastica za sva vremena i prilike, po receptu bez mane
Poslastica koja se lako pravi, a poći će vam voda na usta.

PESAK TORTA Nepečena poslastica kojoj nećete moći da odolite, prava je eksplozija ukusa
Fenomenalna poslastica pogodna za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečane prilike.

LUDLAB TORTA Mađarska poslastica sa višnjama koja miriše na ljubav,nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Za prave sladokusce i one izbirljive.

KAROT MAFINI Drugačiji i posebni, a savršeni za dolazak iznenadnih gostiju
Sočni i slatki, otopićete se od miline.

MEDOVIK TORTA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Lako i brzo, svako može da je napravi
U savršenom spoju sa medom, ukrasiće svaku svečanu trp'ezu.

ČOKO KOCKE Posne i neodoljive, oboriće vas s nogu koliko su dobre
Prave se lako, a pojedu brzo.

VANILICE Po jednostavnom, baka Draginom receptu starom 50 godina, nema im ravnih
Savršene za svečanu i slavsku trpezu, prste da poližete.
Komentari (0)