ČIZKEJK SA KIKIRIKI PUTEROM Očaravajući desert mekan kao duša
Sočan kolač nestaće sa stola odmah.
Potrebno je
Kora:
- 300 g mlevenog keksa
- 125 g istopljenog butera
- 100 ml mleka
Fil:
- 400 g neslanog krem sira
- 200 g kisele pavlake ili milerama
- 200 g kikiriki butera
- 150 g prah šećera
- 400 ml slatke pavlake
- 2 kremfiksa
Priprema:
Pomešajte sve sastojke za koru, pa smesu utisnite u kalup prečnika 24 cm. Za fil mikserom umutite krem sir, kiselu pavlaku, šećer i kikiriki buter. Dodajte neumućenu slatku pavlaku i kremfiks, pa fil sipajte preko kore i ostavite u frižideru da se dobro stegne.
Možda vas zanima:
TIRAMISU ČIZKEJK Neodoljivi spoj omiljeniih poslastica u jednom kolaču, ukusa koji se ne zaboravlja
Ako volite tiramisu i čizkejk najbolje napravite tiramisu čizkejk.
KAPUĆINO ČIZKEJK Dragana je dala recept za najkremastiji kolač sa kafom
Probajte ovu neodoljivu poslasticu sa kafom, po receptu Dragane Jović iz Kostolca
POSNI ČIZKEJK Ni malo ne zaostaje za originalom, a kremast i neodoljiv
Mnogima omiljeni kolač možete da pravite i u dane posta.
MAČA ČIZKEJK Klasik na drugačiji način koji ćete obožavati, idealan za vrele letnje dane
Kolač mekan kao duša, najbolje odmah stavite duplu meru.
KEKS MARKIZA SLAĐA OD KLASIČNE Poslastica kao izmišljena za slavsku trpezu, dekorativna i preukusna
Fenomenalna poslastica sa piškotama raspametiće i one koji ne vole slatko.
BANANA TART Voćni desert koji popravlja dan u trenu, a krasi svaku svečanu trpezu
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PAŠA LOKUM SA MLEVENIM KEKSOM Turski specijalitet u još slađem izdanju, prste da poližete
Ako volite klasičan paša lokum, ovaj sa keksom ćete da obožavate.
DOMAĆE RUM ŠTANGLICE POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA A nema pečenja i gotove začas
Domaće rum štanglice osvojiće prave sladokusce.
TIRAMISU SA BANANAMA SOČNIJI OD KLASIČNOG Italijanski desert za prave sladokusce
Fenomenalni desert odlično se slaže sa kafom.
Komentari (0)