DOMAĆE PRALINE BOLJE OD KUPOVNIH Prave se od samo 2 sastojka, a tope se u ustima
Fenomenalne praline prave se brzo i lako, a nestaće sa stola čim se postave.
Potrebno je
- 500 g čokolade
- 250 g lešnika
Priprema:
Otopite čokoladu na pari, pa smesom premažite kalupe za praline. Ostavite u frižideru da se stegne. Ponovite postupak još jednom. Ostatak čokolade izmešajte sa sitno seckanim lešnicima pa napunite kalupe. Prelijte kalup ostatkom otopljene čokolade. Ostavite praline u frižideru preko noći. Dekorišite po želji. Bon appetit!
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)