Pravite riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.
Potrebno je
8 čenova belog luka
1 veza peršuna
100 ml limunovog soka
50 ml maslinvog ulja
Priprema
Usitninte skroz beli luk, pa dodajte seckani peršun, sok od limuina i maslinovo ulje. Posolite i dodajte još neke začine po želji. Na kraju promešajte i vaš preliv je gotov.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)