Pravite riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.
Potrebno je
8 čenova belog luka
1 veza peršuna
100 ml limunovog soka
50 ml maslinvog ulja
Priprema
Usitninte skroz beli luk, pa dodajte seckani peršun, sok od limuina i maslinovo ulje. Posolite i dodajte još neke začine po želji. Na kraju promešajte i vaš preliv je gotov.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
HOLANDEZ SOS Dodajte ga vašem jelu i uživajte u raskošnom ukusu
Fenomenalan sos pravi se brzo i lako a sjajno se slaže sa brojnim jelima.
SNEŽINA RASKOŠNA INTERKONTINENTAL TORTA Klasik za sva vremena
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Snežane Ljušić iz Smedereva
TANJA I BRANIMIR DALI SU NAM NAJBOLJI RECEPT ZA BELI EGIPAT Evo zašto je ova kremasta torta najtraženija ovog proleća
Sočna torta sa nekoliko filova savršena je za sve svečane prilike i važne životne događaje, izgleda raskošno a topi se u ustima.
Komentari (0)