Odlično ide sa mesom i ribom, možete i samo da ga mažete na hleb. Svakako je neodoljiv.

Potrebno je
- 2 zrela avokada
- 1 limun
- 1 mladi luk
- 1 mali paradajz, isečen na kockice
- 1 čen belog luka, zgnječen
- So i biber po ukusu
- Sveži korijander
Priprema
Prvo avokado isecite na pola pa uklonite koštice, izvadite meso avokada kašikom i stavite u činiju. Onda dodajte sok od limuna preko njega da biste sprečili da potamni. Viljuškom izgnječite avokado dok ne dobijete gušću pastu. Zatim dodajte seckani mladi luk, paradajz isečen na kockice i izgnječeni beli luk u činiju sa avokadom. Dobro izmešajte i sjedinite sastojke. Pobiberite i posolite po želji, i dodajte malo korijandera. Služite uz meso ili ribu, namažite na tost, ili kao prilog tortilja čipsu.

ANDRIJANINA BRZA KEKS TORTA Nepečena poslastica nestaće sa stola odmah
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Vujović iz Beograda

PICA OD KROMPIRA JOŠ BOLJA OD KLASIČNE Super izbor za lepo druženje sa prijateljima
Sočna i drugačija, nemoguće joj je odoleti.

DOMAĆI MAJONEZ Zdraviji i ukusniji od onog kupovnog, a treba vam samo pola minuta
Dodaće na ukusu svakom jelu.

BEŠAMEL SOS Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.

SANDRINA TORTA BELI ANĐEO SAVRŠENA ZA USKRS Kremasta i svečana, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Napravite ovu kremastu poslasticu po receptu Sandre Bojović iz Mladenovca
Komentari (0)