Napravite najbolji burger sos. Donosimo vam recept poznatog kuvara, Džejmija Olivera.
Potrebno je
- 150-200 g majoneza
- 1 kašičica senfa
- 2 kašičice kečapa
- 2 kašičice paste od sušenog paradajza
- malo soka od limuna
- 1/2 ljutike
- srce zelene salate
- 1 kiseli krastavac
Potrebno je
Majonezu dodajte kečap, senf,, sok od limuna, pastu od sušenog paradajza, seckanu ljutiku, seckanu zelenu slaatu, kao i kiseli krastavac. Zatim sve dobro promešajte. Zagrejte u tiganju kašiku maslinovog ulja. Tome dodajte seckani ljubičasti luk, pa pržite dok ne omekša, pa sipajte tri kašike sirćeta, dve kašike šećera i 1 kašičicu senfa. Mešajte i isključite kad krene da ključa. Prespite taj preliv u sterilisanu teglu, pa 1 kašičicu dodajte burger sosu. Potom sve dobro sjedinite. Na kraju, pokrijte i pustite da odstoji dva dana.
GRČKA SLADOLED TORTA Nepečena poslastica po receptu blogerke "anina kuhinja"
Napravite ovu neodoljivu nepečenu poslasticu po receptu Ane Krstajić Krstić
MONTE KRISTO SENDVIČ Božanstven izbor za nedeljni doručak, garantujemo da se niko neće buniti
Poslužite ga uz laganu i osvežavajuću zelenu salatu, ili pojačajte sa hrskavim krompirićima
LJUTI NAMAZ OD CVEKLE I MAJONEZA Pravi gurmanski, može se služiti uz pečenje
Ljuti namaz od cvekle i majoneza se jednostavno pravi, a ukus je pravi gurmanski.
SALATA SA MAKARONAMA I PILETINOM Zasitna, pravi se očas posla, tražićete više!
Priprema se za tili čas i vrlo je zasitna.
KREMASTA KROMPIR SALATA Gurmani će je obožavati, može se služiti i uz ribu ili meso
Gurmani će obožavati ovu kremastu krompir salatu.
Komentari (0)