TERIJAKI SOS Fenomenalni dodatak jelima iz Japana, savršeno se slaže sa mesom i ribom
Daće savršeni šmek vašem jelu.
Potrebno je
- 1 dcl soja sosa
- 4 kašike vode
- 2 kašike šećera
- 2 kašičice vinskog sirćeta
- 1 čen belog luka
- 1 kasika rendanog đumbira
Priprema
Soja sos, vodu, šećer, sirće, luk, pomešajte pa sjedinite sa rendanim đumbirom i seckanim belim lukom. Stavite u šerpicu i prokuvajte, pa kad se ohladi procedite u flašicu. Terijaki sos čuvajte u frižideru, može da opstane nekoliko nedelja.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
HOLANDEZ SOS Dodajte ga vašem jelu i uživajte u raskošnom ukusu
Fenomenalan sos pravi se brzo i lako a sjajno se slaže sa brojnim jelima.
SNEŽINA RASKOŠNA INTERKONTINENTAL TORTA Klasik za sva vremena
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Snežane Ljušić iz Smedereva
TANJA I BRANIMIR DALI SU NAM NAJBOLJI RECEPT ZA BELI EGIPAT Evo zašto je ova kremasta torta najtraženija ovog proleća
Sočna torta sa nekoliko filova savršena je za sve svečane prilike i važne životne događaje, izgleda raskošno a topi se u ustima.
Komentari (0)