TERIJAKI SOS Fenomenalni dodatak jelima iz Japana, savršeno se slaže sa mesom i ribom
Daće savršeni šmek vašem jelu.
Potrebno je
- 1 dcl soja sosa
- 4 kašike vode
- 2 kašike šećera
- 2 kašičice vinskog sirćeta
- 1 čen belog luka
- 1 kasika rendanog đumbira
Priprema
Soja sos, vodu, šećer, sirće, luk, pomešajte pa sjedinite sa rendanim đumbirom i seckanim belim lukom. Stavite u šerpicu i prokuvajte, pa kad se ohladi procedite u flašicu. Terijaki sos čuvajte u frižideru, može da opstane nekoliko nedelja.
NATAŠINA PUNJENA BUNDEVA RAJ ZA NEPCA Po receptu blogerke profila "Nacina kuhinja"
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu, po receptu Nataše Stević
JELENINA VOĆNA ROZEN TORTA RAJ ZA SLADOKUSCE Savršena za sve važne prilike
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
TAJNA SAVRŠENOG RUČKA Zapečeni kremasti krompir - bogatstvo ukusa u svakom sloju
Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a rezultati su fenomenalni - savršeno pečen krompir sa bogatim slojem sira i kremaste pavlake, koji se topi u ustima
RECEPT BAKA DRAGINJE Starinske šufnudle punjene sirom, a prelivene kajmakom
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalan za večeru
NAJBOLJI JE KADA SE DOBRO ZAMASTI Domaćinski podvarak sa butkicom po baka Mirinom receptu
Podvarak niko ne odbija, o ovaj po receptu baka Mire je neodoljiv
Komentari (0)