TERIJAKI SOS Fenomenalni dodatak jelima iz Japana, savršeno se slaže sa mesom i ribom
Daće savršeni šmek vašem jelu.
Potrebno je
- 1 dcl soja sosa
- 4 kašike vode
- 2 kašike šećera
- 2 kašičice vinskog sirćeta
- 1 čen belog luka
- 1 kasika rendanog đumbira
Priprema
Soja sos, vodu, šećer, sirće, luk, pomešajte pa sjedinite sa rendanim đumbirom i seckanim belim lukom. Stavite u šerpicu i prokuvajte, pa kad se ohladi procedite u flašicu. Terijaki sos čuvajte u frižideru, može da opstane nekoliko nedelja.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)