KAŠA SA KUS KUSOM Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu
Za savršen doručak ili užinu i vitku liniju.

Potrebno je:
- 200 ml ključale vode
- 1 litra nezaslađenog biljnog mleka
- 6 kašika meda ili nektara agave
- 1 kašika cimeta
- 500 g kus-kusa
- 250 g naseckanih suvih višnjica
- 75 g grubo naseckanih pistaća
- šaka malina
Priprema:
U jednu posudu sipajte ključalu vodu, pola litre mleka i cimeta i med. Ostavite da proključa na srednjejakoj vatri, uz neprestano mešanje. Potom ugasite vatru i umešajte kus-kus. Poklopite i ostavite da odstoji bar 5 minuta. Dodajte preostalo mleko, višnje i pistaće. Zatim ponovo poklopite pa ostavite bar 2 minuta. Služite kašu uz maline i med.
Možda vas zanima:

KAŠA SA KUS KUSOM BOLJA OD ONE KLASIČNE Zdrava i ukusna, za savršeno jutro
Savršena za vitku liniju, a izuzetnog ukusa.

OVSENA KAŠA SA BOBIČASTIM VOĆEM Doručak za dan pun energije i vitku liniju
Sočna i ukusna, a maline joj daju poseban šmek.
PREDLOG ZA UŽINU ILI DORUČAK Napravite savršenu kašu od prosa
To je žitarica koja čuva vitkost.

I OD KROMPIRA MOŽE NEŠTO SLATKO Neodoljiva kaša će vas iznenaditi dobrim ukusom
Prosto je i jednostavno.

ZDRAVA KINOA KAŠA ZA VITKU LINIJU Ukusna i sočna, pravićete stalno
Pravi se lako, a ukusna i drugačija.

SMUTI SA CVEKLOM I BANANOM Krepi organizam u trenu
Ukusan i pun vitamina.

DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Biće kremast i slasan, prste da poližete
Puter možete da čuvate do nedelju dana na sobnoj temperaturi.

POSNA SALATA SA MAKARONAMA Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj
Fenomenalna i slasna, pravićete stalno.

KREM ČORBA OD KARFIOLA Kremasta i lagana, a puna vitamina, pravićete stalno
Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo.
Komentari (0)