NEODOLJIVE LJUTE ŠPAGETE Pripremite najukusniji obrok za celu porodicu
Oboriće vas s nogu.
Ljuti vestern
Sastojci:
350 g špageta
1 čen belog luka
400 g mešanog mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
pola šargarepe
200 g crvenog pasulja
1 paprika
200 ml soka od paradajza
čili sos
Priprema:
Crni i beli luk sitno iseckajte, pa dinstajte par minuta i dodajte mleveno meso i začinite po ukusu. Šargarepu oljuštite i iseckajte na oblike željene veličine. Posle 15 minuta dodajte pasulj uz konzerve koji ste prethodno isprali pod mlazom hladne vode i kašiku čili sosa ili više, zavisi od vašeg ukusa. Papriku isecite na kockice pa ubacite i nju i sok od paradajza. Ostavite da se krčka oko 20 minuta. Špagete obarite i na kraju ubacite u tiganj gde ste dinstali meso.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OBARIŠ I GOTOVO Masline špageti se lako priprema i jako je ukusno
Nema tu mnogo nauke kako da pripremite ovo slasno jelo.
ZDRAVA VEČERA Ako imate tikvice u kuhinji, ovo je najbolji način da porodica bude sita
Ispašće jako ukusno jelo.
PO BAKINOM RECEPTU Ručak ili večera iz rerne u čijoj pripremi nećete pogrešiti
Neodoljivo i slasno.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)