PRAKTIČNA ZA PUT ILI UŽINU NA POSLU Meksička salata je preukusna uz dodatak ove NAMIRNICE
Oduševiće vas, znamo.
Pikantna meksička salata
Sastojci:
1 avokado
2 šolje skuvanog oceđenog pasulja
2 paradajza
2 crvene paprike
1 šaka svežeg bosiljka
1 glavica luka
1 limun
so i biber
1 mala ljuta papričica
Priprema:
Oljuštite avokado i isecite ga na kockice. Prelijte ga odmah sokom limuna da ne pocrni. Isecite na komade paradajz i papriku. Isecite luk na tanke listiće, a bosiljak na široke tračice. Pomešajte pasulj, avokado, paradajz, papriku, luk i bosiljak. Posolite i pobiberite po ukusu. Iseckajte ljutu papričicu i dodajte je u salatu, pa dodajte još limuna ako volite kiselije.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAGANIJA NEGO RUSKA I MIMOZA Beogradska salata oduševiće vas lakom pripremom, ali i ukusom
Idealna za svaku vrstu proslave.
PRAVA ČAROLIJA UKUSA Egzotični kolač za čas se smaže, a lako se pravi
Oduševiće vas ukus.
PRAVA OSVEŽAVAJUĆA SALATA Jednostavan obrok po receptu farmera
Klasični sastojci, a ukus prelep.
NEODOLJIVA SALATA KOJA IDE UZ SVE Kremasti dodatak od praziluka svakom jelu
Svideće vam se, odmah!
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)