Sočna, lagano pikantna ova KAJGANA BEZ JAJA će da vas dovede do ekstaze
Započnite dan ovim znaimljivim jelom i sigurni smo da nećete skidati osmeh s lica.
Kajgana bez jaja
Sastojci:
200 g seckanih pečuraka
1 zelena paprika iseckana na kockice
250 g sira
2 viršle iseckane na kockice
100 g dimljenog sira
3 čeri paradajza presečena napola
1 šoljica kuvanog kukuruza
2 kašike ulja
3 grančice peršuna
malo vlašca
1/2 kašičice kurkume
malo kari začina
slatka paprika
2 kašike kisele pavlake
so, biber
Priprema:
Zagrejte ulje u većem tiganju ili voku na umerenoj temperaturi, dodajte biber, pečurke i vlašac i promešajte. Kada je povrće gotovo, dodajte izmrvljeni sveži sir, viršle, dimljeni sir i mešajte još 2-3 minuta. Dodajte polovine paradajza, kukuruz, so, slatku papriku, kari, biber i so. Mešajte još minut. Skinite sa vatre i ubacite rendani dimljeni sir, umešajte 2 kašike pavlake i pospite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNE LEPINJICE IZ TIGANJA Gotove za par minuta, a smažu se još brže, cela porodica će uživati
Neće vam trebati mnogo truda i, što je najvažnije, kuhinja neće biti zaprljana...
PILAV SA PEČURKAMA Savršen za one koji poste, ovom kremastom jelu nema mane
Po želji pospite listićima badema...
POTAŽ OD BUNDEVE ZA POST NA VODI Gotov za 25 minuta, a ukusan kao da ste ga kuvali nekoliko sati
Ukusan, jednostavan, bez merenja u gram
POSNA KISELA PAVLAKA Ista je kao mlečna, ako ne i bolja, a sprema se za tili čas
Možete je koristiti odmah, ali je idealna nakon hlađenja...
Komentari (0)