Sočna, lagano pikantna ova KAJGANA BEZ JAJA će da vas dovede do ekstaze
Započnite dan ovim znaimljivim jelom i sigurni smo da nećete skidati osmeh s lica.

Kajgana bez jaja
Sastojci:
200 g seckanih pečuraka
1 zelena paprika iseckana na kockice
250 g sira
2 viršle iseckane na kockice
100 g dimljenog sira
3 čeri paradajza presečena napola
1 šoljica kuvanog kukuruza
2 kašike ulja
3 grančice peršuna
malo vlašca
1/2 kašičice kurkume
malo kari začina
slatka paprika
2 kašike kisele pavlake
so, biber
Priprema:
Zagrejte ulje u većem tiganju ili voku na umerenoj temperaturi, dodajte biber, pečurke i vlašac i promešajte. Kada je povrće gotovo, dodajte izmrvljeni sveži sir, viršle, dimljeni sir i mešajte još 2-3 minuta. Dodajte polovine paradajza, kukuruz, so, slatku papriku, kari, biber i so. Mešajte još minut. Skinite sa vatre i ubacite rendani dimljeni sir, umešajte 2 kašike pavlake i pospite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.

Komentari (0)