Sočna, lagano pikantna ova KAJGANA BEZ JAJA će da vas dovede do ekstaze

Ivana Vujnović

09:00

Zdravi zalogaji 0

Započnite dan ovim znaimljivim jelom i sigurni smo da nećete skidati osmeh s lica.

Sočna, lagano pikantna ova KAJGANA BEZ JAJA će da vas dovede do ekstaze
Shutterstock

 

 

 

Kajgana bez jaja

Sastojci:

200 g seckanih pečuraka

1 zelena paprika iseckana na kockice

250 g sira

2 viršle iseckane na kockice

100 g dimljenog sira

3 čeri paradajza presečena napola

1 šoljica kuvanog kukuruza

2 kašike ulja

3 grančice peršuna

malo vlašca

1/2 kašičice kurkume

malo kari začina

slatka paprika

2 kašike kisele pavlake 

so, biber

Priprema:

Zagrejte ulje u većem tiganju ili voku na umerenoj temperaturi, dodajte biber, pečurke i vlašac i promešajte. Kada je povrće gotovo, dodajte izmrvljeni sveži sir, viršle, dimljeni sir i mešajte još 2-3 minuta. Dodajte polovine paradajza, kukuruz, so, slatku papriku, kari, biber i so. Mešajte još minut. Skinite sa vatre i ubacite rendani dimljeni sir, umešajte 2 kašike pavlake i pospite peršunom.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading