DOMAĆE PROTEINSKE ČOKOLADICE Ukusom ni malo ne zaostaju za onim kupovnim, a jeftinije i prave se lako
Prirodne i ukusne, pravićete stalno.
Potrebno je
- 2 manje banane
- 120 g ovsenih pahuljica
- 40 g organskog kakao praha
- 60 g proteinskog praha sa ukusom čokolade
- malo cimeta
- prstohvat soli
- 50 ml mleka
- 50 g crne čokolade sa visokim procentom kakaoa
Napomena: Od navedene smese dobićete 5 do 6 proteinskih čokoladica.
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte ovsene pahuljice, kakao, protein, cimet, so, pa dodajte izgnječenu bananu i mleko. Dobro izmešajte pa prebacite u manji kalup obložen folijom. Rasporedite pa stavite u frižider da se dobro ohladi. Stegnutu smesu isecite na oblik štanglica. Zatim prelijte otopljenom čokoladom. Vratite čokoladice u frižider. Bon appetit!
RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.
KREM MED Savršeni namaz za palačinke od samo 1 sastojka, a budi sva čula
Kremast i neodoljiv, oduševiće i one izbirljive.
DŽEM OD SMOKAVA S VANILOM Neodoljivi spoj različitih ukusa oboriće s nogu i one najizbirljivije
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom desertu, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
NAJLEPŠI DŽEM OD BRESAKA Gotov za pola sata, a ukusa koji priča priče
Potpuno prirodan, obožavaće svi koji ga budu probali.
VEGANSKI ČOKOLADNI MUS UKUSNIJI OD KLASIČNOG U neodoljivom spoju sa kokosovim mlekom
Aromatični desert uspeva svima, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)