KOH Starinski slatkiš sa mlekom mekan kao duša, a uspeva i potpunim početnicima
Jednostavan kolač od griza i mleka, prste da poližete.

Potrebno je
Možda vas zanima:

KOH Jednostavan kolač skupog ukusa, za prave sladokusce
Fenomenalan kolač koji uspeva i početnicima.

STARINSKI KOH Neodoljivi desert sa mlekom mekan kao duša, za pravo užuvanje
Sladak i aromatičan, pravićete stalno.

KOH Sočan kolač po starom receptu, oduševiće i one izbirljive
Kolač sa mlekom po starom teta Nadinom receptu.

STARINSKI KOH Recept iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a sočan i mekan kao duša
Fenomenalni desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
- 6 jaja
- 6 kašika šećera
- 9 kašika griza
- kesica praška za pecivo
- litar mleka
- kesica vanilin šećera
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Belanca odvojite od žumanaca, pa belanca umutite u čvrst sneg. Dodajte šećer pa sve mutite dok se ne sjedini.Umešajte griz, prašak za pecivo i žuanca pa izlijte u kalup obložen pek papirom. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, sve dok se ivice kolača ne odvoje od kalupa. U mleko dodajte vanilin šećer pa zakuvajte dok ne provri. Pečen koh polako prelijte sa pola litre vrućeg mleka. Ostavite da se prohladi i upije, pa prelijte i drugom polovinom. Bon appetit!

BAKIN KOLAČ SA CIMETOM Mirisni slatkiš koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.

SUTLIJAŠ Jednostavan slatkiš na kome su odrasle generacije, savršen za početnike u kuhinji
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.

DOMAĆE ORASNICE Starinski kolači neponovljivog ukusa, po receptu bez premca
Prave se lako, a poćiće vam voda na usta koliko su ukusne.

PITA SA BLITVOM I SIROM Sočno predjelo zasitiće vas u trenu, a priprema nije teška
Najbolje služite uz šolju jogurta.

LENJA PITA SA ŠLJIVAMA Mirisni klasik na drugačiji način, ukusa koji govori 1000 reči
Ako volite klasičnu lenju pitu, ovu sa šljivama ćete obožavati.
Komentari (0)