ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Lako se prave, a toliko su ukusne da svi traže dodatak!
Jednostavno jelo koje može da se jede kao bilo koji obrok.
Sastojci:
6 paprika
1 jaje
200 g feta sira
4 kašike kisele pavlake
1 kašika seckanog peršuna
So, biber
Priprema:
Paprike nožem presecite po sredini tako da peteljka ostane netaknuta, izvadite semenke. Ili, lakša varijanta je da odsečete peteljku i izvadite seme. Nauljite pleh, poređajte ih i pecite u zagrejanoj rerni dok ne omekšaju. Izgnječite sir, dodajte jaje i kiselu pavlaku, peršun, so i biber. U svaku papriku stavite malo fila, poređajte ih opet u pleh i pecite 10-15 minuta.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
ZAMESITE ZA TOPLINU DOMA Priganice, toliko savršene, da niko ne mari za dijetu kad ih proba
Jednostavno, prženo testo i spadaju u sam vrh crnogorskih jela na koje su veoma ponosni
Komentari (0)