STARINSKA CICVARA Prepuna sira i kajmaka, savršena za doručak
Pravi se lako, a držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PUNJENI PARADAJZ SA MLEVENIM MESOM Sočni specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Jelo koje će obožavati cela porodica.

LAZANJE SA GRAŠKOM Posne i slasne, pravi raj za nepca
Ukusno jelo obožavaće cela porodica.

KISELE PAPRIKE PUNJENE PASULJEM Posni specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Totalno drugačije, bićete oduševljeni ukusom.

FRITATA SA TIKVICAMA I POVRĆEM Savršena zamena za picu koju će deca obožavati
Pravi se lako, a sočna i zdrava.
- 2 dl vode
- 2 dl mleka
- 300 g sira ili kajmaka
- 8 kašika kukuruznog brašna
- 1 kašika nerastopljene masti
- kašičica soli
Priprema:
Stavite da prokuvaju mast, mleko i voda, pa dodajte sir. Posolite, izmešajte i ostavite da proključa sve zajedno. Onda smanjite temperaturu, pa sipajte kukuruzno brašno i mešajte da polako krčka 10 minuta.Prelijte gotovu cicvaru kašikom masti, pa pomerite sa vatre i dodajte kašičicu tucane paprike.

PROJA NA VODI Ukusna i zasitna, a mekana i sutradan
Najbolje služite uz sojin jogurt ili svežu salatu.

POSNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Posna, ukusna i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Pravi se lako, a preukusna i zdrava.

SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

PREBRANAC PO BAKA MIRINOM RECEPTU Držaće vas dugo sitim, a raj za nepca
Jelo koje krepi organizam u trenu, obožavaćete ga.
Komentari (0)