STARINSKA CICVARA Prepuna sira i kajmaka, savršena za doručak

Ivana Pavlović

17:30

Bakina vanglica 0

Pravi se lako, a držaće vas dugo sitim.

cicvara
Printscreen

Potrebno je:

Možda vas zanima:

  • 2 dl vode
  • 2 dl mleka
  • 300 g sira ili kajmaka
  • 8 kašika kukuruznog brašna
  • 1 kašika nerastopljene masti
  • kašičica soli

Priprema:

Stavite da prokuvaju mast, mleko i voda, pa dodajte sir. Posolite, izmešajte i ostavite da proključa sve zajedno. Onda smanjite temperaturu, pa sipajte kukuruzno brašno i mešajte da polako krčka 10 minuta.Prelijte gotovu cicvaru kašikom masti, pa pomerite sa vatre i dodajte kašičicu tucane paprike.

Pomfrit od batata Sastojci: 1 batat So Peršun Maslinovo ulje Priprema: Oljuštite batat i isecite na tanke trakice. Premažite maslinovim uljem, pospite solju i peršunom, pa pecite u air fryer-u 10 minuta na 200°C. Poslužite toplo i uživajte u hrskavom, zdravom pomfritu! #mojatrpeza #trpeza #kuhinja #kuhinjarecepti #pomfit #batat #viral_video #viralvideos #foryoupage #foruyou #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound - Moja Trpeza

Komentari (0)