Osvežavajuća paradajz čorba DIŽE ENERGIJU, STO JEZIKA GOVORI
Staro jednostavno jelo za svako godišnje doba i svaku priliku.
Vojvođanska paradajz-čorba
Sastojci:
1 crni luk
500 ml vode
1 l kuvanog paradajza
1/2 kašičice šećera
1 kašičica mlevene paprike
1 kašika seckanog peršuna
so, biber
Priprema:
Na malo masti propržite crni luk. Dodajte mlevenu papriku i ulijte sok od paradajza i vodu. Posolite i pobiberite te kuvajte 20 minuta. Ubacite po želji rezance ili taranu. Na kraju dodajte sitno seckani peršun.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)