DIŽE IZ MRTVIH Čorbica od paradajza iz rerne je novi hit recept na društvenim mrežama
Kada je u pitanju prehlada, gripa li pak mamurluk supa je odgovor na sve probleme a ova bukvalno diže iz mrtvih.
Domaća paradajz supa iz rerne
Sastojci:
1 kg svežeg paradajza
2 crvena luka
5 čena belog luka
maslinovo ulje
origano
150 ml pavlake za kuvanje
so, biber
Priprema:
Paradajz i luk očistite i isecite na komade. Očistite beli luk. Sve stavite u pleh, prelijte maslinovim uljem i posolite. Pecite u rerni 40 minuta na 200 stepeni. Kada paradajz, praziluk i beli luk omekšaju, izvadite ih iz rerne i izblendajte. U smesu dodati pavlaku za kuvanje, origano i po potrebi posoliti. Ako je smesa previše gusta, dodajte malo vode. Smesu kuvajte na šporetu još deset minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)