DIŽE IZ MRTVIH Čorbica od paradajza iz rerne je novi hit recept na društvenim mrežama
Kada je u pitanju prehlada, gripa li pak mamurluk supa je odgovor na sve probleme a ova bukvalno diže iz mrtvih.
Domaća paradajz supa iz rerne
Sastojci:
1 kg svežeg paradajza
2 crvena luka
5 čena belog luka
maslinovo ulje
origano
150 ml pavlake za kuvanje
so, biber
Priprema:
Paradajz i luk očistite i isecite na komade. Očistite beli luk. Sve stavite u pleh, prelijte maslinovim uljem i posolite. Pecite u rerni 40 minuta na 200 stepeni. Kada paradajz, praziluk i beli luk omekšaju, izvadite ih iz rerne i izblendajte. U smesu dodati pavlaku za kuvanje, origano i po potrebi posoliti. Ako je smesa previše gusta, dodajte malo vode. Smesu kuvajte na šporetu još deset minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
Komentari (0)