DIŽE IZ MRTVIH Čorbica od paradajza iz rerne je novi hit recept na društvenim mrežama
Kada je u pitanju prehlada, gripa li pak mamurluk supa je odgovor na sve probleme a ova bukvalno diže iz mrtvih.
Domaća paradajz supa iz rerne
Sastojci:
1 kg svežeg paradajza
2 crvena luka
5 čena belog luka
maslinovo ulje
origano
150 ml pavlake za kuvanje
so, biber
Priprema:
Paradajz i luk očistite i isecite na komade. Očistite beli luk. Sve stavite u pleh, prelijte maslinovim uljem i posolite. Pecite u rerni 40 minuta na 200 stepeni. Kada paradajz, praziluk i beli luk omekšaju, izvadite ih iz rerne i izblendajte. U smesu dodati pavlaku za kuvanje, origano i po potrebi posoliti. Ako je smesa previše gusta, dodajte malo vode. Smesu kuvajte na šporetu još deset minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)