TORTILJE NA MEKSIČKI NAČIN Ukusan obrok koji možete jeste i na poslu
Nema kome se neće dopasti.

Tortilja sa mlevenim mesom
Možda vas zanima:

TRADICIONALNO JELO KOJE SVI VOLE Podvarak sa mesom po bakinom receptu topi se u ustima
Što više masti, to je ukusniji.
NAJSOČNIJI PIRINAČ Rižoto uz dodatak raznog povrća zasitiće vas vrlo brzo
Možete ga i poneti na posao ili biti prilog uz glavno jelo.
SPECIJALITET ZA SVE UKUĆANE Bolonjeze tart se lako pravi, a mnogo je ukusan
Nastavićete da pravite ovo jelo.

NAJBOLJA JE PILETINA NA INDIJSKI NAČIN Jelo se zove Tika masala i strašno je ukusan
Sve sastojke volite, sigurno.
Sastojci:
8 tortilja
500 g mlevenog mesa
2 crvena luka
400 g pelata
1 limenka kukuruza
1 limenka pasulja
1 crvena paprika
1 zelena paprika
malo kačkavalja
mlevena crvena paprika
čili začin
Priprema:
Sitno iseckajte crveni luk i prodinstajte na ulju. Nakon toga dodajte mleveno meso i, kad ono dobije boju, dodajte pelat, pospite crvenom paprikom i dodajte dve čaše vode. Kad je skoro gotovo, dodajte kašičicu
čili začina, crvenu i zelenu papriku iseckanu na tračice, ostavite da se krčka nekoliko minuta, te nakon
toga dodajte limenku kukuruza i pasulja i ugasite vatru. Svaku tortilju napunite nadevom, pospite s malo naribanog sira, preklopite, zabodite čačkalicu u svaku, pa ih poređajte u tepsiju. Naribajte preko njih još sira i pecite nekoliko minuta na 180 stepeni. Poslužite s pavlakom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)