BUREK SA SIROM Hrskavih kora i sočnog nadeva, najbolje služite uz jogurt
Još bolji od kupovnog, pravićete stalno.

Potrebno je
Možda vas zanima:

BUREK SA SIROM Sočan i drugačiji, sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Od gotovih kora i slasnog nadeva, zaboravićete na pekaru
Najbolje služite uz jogurt i kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Savršen doručak koji nestane sa stola odmah, za one izbirljive
Sočan burek držaće vas dugo sitim, a pomera granice dobrog ukusa.

BUREK SA SIROM OD GOTOVIH KORA Bolji nego onaj kupovni, a ne dosadi ni posle 1000 puta
Sočan i preukusan, uzećete parče više.
- 200 g sira
- 2 kašike kisele pavlake
- 50 ml jogurta
- 30 ml ulja
- 1 jaje
- pola kesice praška za pecivo
- tanke kore
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Izgnječite grubo sir, pa dodajte jaje, jogurt, prašak za pecivo. Polako promešajte. Dve kore raširite pa sastavite malo krajeve. Premažite delom uljem. Nanesite 4 kašike sira na dno kore, pa polako uvijte kore. Urolajte, pa ređajte u pleh. Ostatak nadeva premažite preko pita. Pecite burek oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

LOVAČKI GULAŠ Aromatični specijalitet od mesa u pravoj eksploziji ukusa
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.

DOMAĆI SELJAČKI HLEB Po starom, proverenom receptu, biće mekan kao duša
Dodajte prilog po želji i uživajte.

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Slasno jelo koje se pravi brzo i lako, od jeftinih sastojaka
Ukućani će stajati u redu za još.

POSNA MUSAKA SA SREMUŠEM Zasitno jelo koje budi sva čula, zaboravićete da nedostaje meso
Sočna i ukusna, ovakvu do sada niste jeli.

DOMAĆA ŠAMPITA Kolač koji budi nostalgiju, po receptu baka Mileve
Starinski slatkiš savršen za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede slatko.
Komentari (0)