TAJNI SASTOJAK ZA MESO Neće biti žilavo ni tvrdo već mekano i sočno
Primenite savet ruske kuvarice i uživajte u savršenom ručku.
Šećer sa cimetom
Mleveno meso je namirnica koja se često koristi za pripremu različitih jela -ćufti, faširanih šnicli.
Ruska kuvarica Julija Arhipova otkrila je fenomenalan trik za pripremu mlevenog mesa.
Ona savetuje da dodate šećer sa cimetom. Iako se šećer retko koristi u slanim jelima, može da doda na ukusu. Bilo da kupujete svinjsko, juneće ili mešano mleveno meso, dodajte šećer sa cimetom. To se posebno odnosi na svinjsko meso koje je specifičnog ukusa, a šećer će da ga neutrališe.
Napomena: Ipak nemojte da preterujete sa količinom šećera, jer će onda da ispadne neukusno jelo.
Možda vas zanima:
KAKO DA PREPOZNATE POKVARENU PILETINU? Iako je u frižideru, ako izgleda ovako, bacite je
Ako piletina promeni boju ili pokaže neke od sledećih promena, znači da se pokvarila i da je najbolje da je izvadite iz frižidera i bacite.
KUVAJTE MESO SA OVIM VOĆEM Neće biti tvrdo već mekano i slasno
Primenite ovaj jednostavni trik za mekano meso.
AKO JE MESO ŽILAVO URADITE OVO Provereni saveti da bude sočno i mekano kao duša
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u ručku.
AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
HAVANA TORTA Nepečena poslastica od samo 6 sastojaka, a mekana kao duša
U sočnom spoju sa lešnicima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
PORTOKALOPITA Grčka poslastica sa pomorandžom, kao stvorena za početak jeseni
Fenomenalna jesenja poslastica oduševiće sve sladokusce.
ČUVAJTE KROMPIR OVAKO I TRAJAĆE VAM MESECIMA Trikovi koji nema kome neće uspeti
Ako ga budete pravilno čuvali, može da potraje mesecima.
PARMIĐANA Italijanski delikates sa patlidžanom koji podseća na musaku, a još 5 puta sočniji
Slasno i sočno jelo od povrća i sira oboriće s nogu sve koji budu probali.
PIKANTNI UŠTIPCI Slanina i paprika daju poseban šmek, za gurmane i prave ljubitelje ljutog
Klasik na drugačiji način, za one izbirljive.
Komentari (0)