TAJNI SASTOJAK ZA MESO Neće biti žilavo ni tvrdo već mekano i sočno

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Primenite savet ruske kuvarice i uživajte u savršenom ručku.

mleveno meso
Shutterstock

Šećer sa cimetom

Mleveno meso je namirnica koja se često koristi za pripremu različitih jela -ćufti, faširanih šnicli.

Ruska kuvarica Julija Arhipova otkrila je fenomenalan trik za pripremu mlevenog mesa.

Ona savetuje da dodate šećer sa cimetom. Iako se šećer retko koristi u slanim jelima, može da doda na ukusu. Bilo da kupujete svinjsko, juneće ili mešano mleveno meso, dodajte šećer sa cimetom. To se posebno odnosi na svinjsko meso koje je specifičnog ukusa, a šećer će da ga neutrališe. 

Napomena: Ipak nemojte da preterujete sa količinom šećera, jer će onda da ispadne neukusno jelo. 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading