ISECITE OKRUGLU TORTU KAO PROFESIONALAC Jednostavnan trik koji provereno radi
Ako želite da parčići budu jednake veličine, primenite ovaj korisni trik.
Na torti prvo isecite unutrašnji krug, da dobijete "venac", dok će unutrašnji deo torte ostati krug. Taj venac isecite na kriške kolike želite. Podelite te parčiće. Ostaće vam samo unutrašnji deo koji je manji oblik kruga. I njega isecite na željene parčiće.
Glavno je da prvo isečete "venac".
Možda vas zanima:
MARKIZA TORTA Nepečena poslastica sa piškotama oduševiće goste na slavskoj trpezi
Torta sa piškotama u slatkom spoju sa čokoladom.
POSNA ROZEN TORTA Ukrasiće svaku slavsku trpezu, po starom receptu baka Anđe
Očaravajuća poslastica popraviće vam raspoloženje u trenu.
ZGUSNITE GRAŠAK BEZ ZAPRŠKE Namirnica koju ima svaka domaćica, a nije soda bikarbona
Zgusnite grašak brzo i lako.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti savršene, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u sočnim i mekanim ćuftama.
TORTILJA SA ŠUNKOM I KAČKAVALJEM Specijalitet kome nije moguće odoleti, za pravo uživanje
Dodajte jogurt ili prilog po želji.
OČISTITE RERNU OČAS POSLA Sijaće se kao nova, a nema ribanja satima
Jednostavan trik koji provereno radi, a rerna će biti kao nova.
KAPRIĆOZA Čuveni italijanski specijalitet idealan za lepo veče sa prijateljima
Kaprićoza ili hirovita pica, na italijanskom, svoju popularnost stekla je pre više godina.
POHOVANI KAČKAVALJ Dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Obožavaće cela porodica, a odlično se slaže sa pomfritom.
ZGUSNITE GRAŠAK BEZ ZAPRŠKE Namirnica koju ima svaka domaćica, a nije soda bikarbona
Zgusnite grašak brzo i lako.
Komentari (0)