PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.

feta pasta
Shutterstock

Potrebno je

  • testenina po izboru
  • blok kravljeg sira
  • pakovanje čeri paradajza
  • maslinovo ulje
  • beli luk
  • bosiljak
  • so 
  • biber

Priprema

U vatrostalnu posudu stavite čeri paradajz pa prelijte maslinovim uljem. Posolite i pobiberite. U sredinu posude stavite blok kravljeg sira. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Za to vreme, skuvajte testeninu na šporetu. U smesu sa sirom umešajte 2 čena protisnutog belog luka i šaku seckanog bosiljka. Viljuškom izgnječite kravlji sir pa pomešajte sa čeri paradajzom, belim lukom i  bosiljkom. Umešajte testeninu i jelo je gotovo. Bon appetit!

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading