ROLAT OD SPANAĆA Slano predjelo bez kog ne može da prođe slavska trpeza, a ukusa koji priča priče
U sočnom spoju sa sirom i šunkom, nestaće sa stola odmah.

Potrebno je
Možda vas zanima:

BRZA PITA SA POVRĆEM Iz tiganja, gotova za tili čas, a svi će vam tražiti dodatak
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

MAFINI SA KROMPIROM Drugačiji, a preukusni i uspevaju svima
Služite uz jogurt ili prilog po želji.

POSNA KROMPIR SALATA Slasno predjelo koje krepi organizam u trenu
Nimalo ne zaostaje za originalom.

POSNA GIBANICA JOŠ BOLJA OD MRSNE Za savršen doručak, služite uz šolju sojinog jogurta
Sočna i ukusna, uzećete parče više.
- 6 jaja
- 6 kašika brašna
- 1 kašičica soli
- 4 kašike spanaća
- 500 g krem sira
- 5 kašika kisele pavlake
- 300 g šunke
- 4 šargarepe
- 2 crvene paprike
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite belanca sa soli pa dodajte žumanca i mutite. Kad smesa postane čvrsta dodajte spanać i polako umešajte brašno.Izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Umotajte u oblik rolata i ostavite da se prohladi. Prohlađenu koru rolata premažite mešavinom krem sira i kisele pavlake. Na krajeve rolata poređajte obarenu šargarepu, pečenu papriku i šunku. Na kraju, premažite rolat kiselom pavlakom. Prijatno!

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.


CIMET ROLNICE NA VODI Pola pleha nestane dok trepnete
Najbolje služite uz šolju kafe.
Komentari (0)