TRIK ZA SAVRŠENU PRŽENU SVINJETINU Biće slasna i mekana kao puter, a nikad se ne biste setili
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u sočnom jelu.
Tajni sastojak učiniće meso mekanim i sočnim
Kisela voda
Isecite komade svinjskog stomaka, pa ih uvaljajte u brašno i kiselu vodu. Posle potapanja u vodu počnite da pržite.
Možda vas zanima:
TAJNI SASTOJAK ZA MESO Neće biti žilavo ni tvrdo već mekano i sočno
Primenite savet ruske kuvarice i uživajte u savršenom ručku.
AKO PRESTANETE DA JEDETE MESO DESIĆE VAM SE OVO Promene će vas sigurno iznenaditi
Ako odlučite da izbacite meso iz ishrane uočićete brojne pozitivne promene po zdravlje.
KAKO DA PREPOZNATE POKVARENU PILETINU? Iako je u frižideru, ako izgleda ovako, bacite je
Ako piletina promeni boju ili pokaže neke od sledećih promena, znači da se pokvarila i da je najbolje da je izvadite iz frižidera i bacite.
KUVAJTE MESO SA OVIM VOĆEM Neće biti tvrdo već mekano i slasno
Primenite ovaj jednostavni trik za mekano meso.
BELA REFORMA Klasik za sva vremena na drugačiji način, poći će vam voda na usta
Ako volite klasičnu Reformu, ovu verziju sa belom čokoladom ćete obožavati.
GURMANSKI SVINJSKI GULAŠ Slasni specijalitet po receptu čuvenog kuvara Džejmija Olivera, za ručak bez mane
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je raj za nepca.
NEMOJTE DA BACATE PRESOLJENU SUPU Umesto toga, uradite ovo i uživajte u toplom predjelu
Primenite savet profesionalnih kuvara i rešite problem presoljene supe.
DOMAĆI KESTEN PIRE Jesenji slatkiš koji budi sva čula, a još bolji od onog iz poslastičarnice
Zamirisaće cela kuća, a osvaja od prvog zalogaja.
ŠVARCVALD ROLAT Fenomenalan desert u drugačijem obliku, po receptu bez mane
Ako volite čuvenu Švarcvald tortu, ovaj recept ćete obožavati.
Komentari (0)