TORTA SA JABUKAMA ZA SAMO 5 MINUTA Mekana kao duša, a raspametiće sve sladokusce
Sočna i slatka, nestaće sa stola čim se postavi.
Potrebno je
- 1 jabuka
- 2 kašike ovsenih pahuljica
- 1 kašičica putera
- 1 kašičica mlevenog cimeta
- 1 kašičica meda
- 1 kašika vode
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte jabuku sa medom i pola kašičice cimeta. Sipajte vodu. Zasebno pomešajte ovsene pahuljice, ostatak cimeta i puter. Dobro promešajte da dobijete mrvičastu smesu, tj. krambl. Prelijte preko smese sa jabukama. Ostavite 3 minuta u mikrotalasnoj. Služite tortu uz kuglu sladoleda od vanile. Bon appetit!
Možda vas zanima:
ČOKO ORANŽ TORTA Neodoljiva poslastica za prave sladokusce, otopićete se od miline
Savršen spoj čokolade sa pomorandžom raspametiće i one izbirljive.
PANJ TORTA Dekorativna poslastica skupog ukusa koju će zbog izgleda obožavati najmlađi
Ukrasiće svaki važni događaj, a nema ko će da ostane na samo 1 parčetu.
TORTA LEJDI DI Lagana i kremasta poslastica za prave sladokusce, poćiće vam voda na usta
Kremasti spoj kokosa sa pudingom oduševiće i one izbirljive.
TORTA OD PALAČINKI Mirisna poslastica koja se pravi brzo i lako, a keks joj daje posebnu draž
Ako volite palačinke, ovu tortu ćete obožavati.
BINGO TORTA Neodoljiva rapsodija ukusa sa 3 vrste keksa, a kremasta i izdašna
U sočnom spoju piškota, mlevenog keksa i keksa sa pomorandžom, poći će vam voda na usta.
TORTA SA JABUKAMA ZA SAMO 5 MINUTA Mekana kao duša, a raspametiće sve sladokusce
Sočna i slatka, nestaće sa stola čim se postavi.
KAKO DA KUVANA JAJA ISPADNU SAVRŠENA Kuvarica otkriva tajnu, ovo ste do sada radili pogrešno
Američka kuvarica, Meri Frensis Kenedi Fišer, otkrila je savršenu tehniku kuvanja jaja.
CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Sočan spoj sa šunkom, sirom i ajvarom oduševiće sve gurmane.
PEKSIMETI Jugoslovenski brzi uštipci koje je znala da pravi svaka domaćica, a savršeni uz džem i čaj
Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)