BINGO TORTA Neodoljiva rapsodija ukusa sa 3 vrste keksa, a kremasta i izdašna
U sočnom spoju piškota, mlevenog keksa i keksa sa pomorandžom, poći će vam voda na usta.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.

BRZA SARAJEVSKA TORTA Starinska poslastica koja budi sva čula, a gotova za tili čas
Prepuna čokolade i orahe, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

NEŽNA LAVANDA TORTA Kremasta i sočna poslastica nezaboravnog ukusa
Lagana i neodoljiva, nestaće sa stola čim se postavi.

SAHER TORTA Raskošna poslastica ukusa koji se pamti, za savršen vikend
Osvežavajuća čokoladna poslastica za prave sladokusce.
- 5 jaja
- 5 kašika brašna
- 5 kašika šećera
- pola praška za pecivo
Za fil
- 1 margarin
- 250 g šećera u prahu
- 300 g mlevenog keksa
- 4 dl gaziranog soka
- kutija keksa sa pomorandžom,
- 4 pudinga od vanile
- 1 l mleka
- 15 kašika šećera
- kutija piškota
- 200 g čokolade za kuvanje
Priprema
U jednoj posudi umutite jaja, šećer i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Izlijte u pleh obložen pek papirom. Ispecite koru pa je ostavite da se prohladi. Margarin penasto umutite sa šećerom u prahu, pa u mleveni keks dodajte 3 dl soka i trećinu umućenog margarina. Time premažite koru pa odozgo poređajte keks od pomorandže potopljen u sok. Skuvajte 4 pudinga u litri mleka. Zatim ohladite i umutite sa ostatkom margarina. Podelite fil na 2 dela, prvi neka ostane žut, a drugom dodajte rendanu čokoladu. Premažite žuti fil pa poređajte namočene piškote i premažite čokoladnim filom. Dekorišite tortu šlagom ili po izboru. Prijatno!

Bogdanović analizirao Jokića: "Naravno da druge čini boljima, ali..."

Neodoljiva ponuda! Pun pansion po ceni Polupansiona – uz samo 299€ akontacije na ovom letovalištu! Uz uskršnju akciju -10% popusta!

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Najjeftinija tehnika farbanja jaja: Ofarbajte ih uz pomoć pare, gotova su očas posla, a rezultat je božanstven

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.
Komentari (0)