TAJNI SASTOJAK ZA JUNEĆE MESO Dodajte ovo i biće mekano i sočno umesto tvrdo i žilavo
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u ukusnom obroku.
Kivi
Obložite meso kriškama kivija i ostavite tako da odstoji pre pripreme, biće sočno i topiće se u ustima. Ovaj postupak menja mariniranje jer kivi sadrži proteolitičke enzime koji potpomažu razgradnju vezivnog tkiva u mesu, zbog čega ono postaje vrlo meko. Važno je da ne treba predugo da bude obloženo kivijem jer će se raspasti.
Dodatni savet:
Ako nemate kivi pri ruci, možete da koristite ananas. Ovo tropsko voće ima isti učinak.
Možda vas zanima:
NAJBOLJA MARINADA ZA MESO Biće mekano i sočno, po savetu iskusnih domaćica
Primenite jednostavan trik koji provereno radi.
TAJNA SAVRŠENE BEČKE ŠNICLE Ovo će dati poseban šmek, a evo kako je prave u vrhunskim restoranima
Primenite jednostavne trikove profesionalnih kuvara i uživajte u fenomenalnom obroku.
PRŽENO MESO JE MASNO I TVRDO? Dodajte ove 2 namirnice i biće sočno i mekano kao duša
Ako prženje mesa dovede do toga da jelo bude masno, primenite jednostavne, a korisne savete.
TRIK ZA SAVRŠENU PRŽENU SVINJETINU Biće slasna i mekana kao puter, a nikad se ne biste setili
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u sočnom jelu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)