RIŽOTO SA BUNDEVOM Lagano, a zasitno jelo, u savršenom spoju sa omiljenom sezonskom namirnicom

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Neodoljivi rižoto nestaće sa stola odmah, a greje dušu i telo.

rižoto sa bundevom
Shutterstock

Potrebno je

  • 250 g bundeve
  • 1 šolja pirinča za rižoto
  • 1 luk
  • 1 čen belog luka
  • 50 g maslaca
  • 500 ml bujona
  • 5-6 listova žalfije
  • parmezan, so, biber

Priprema:
Na maslacu propržite crni i beli luk, dodajte bundevu iseckanu na kockice, a zatim i pirinač. Dinstajte kratko, pa postepeno dodajte bujon, mešajući dok pirinač ne omekša. Dodajte žalfiju, parmezan i puter pred kraj. Bon appetit!

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading