PUNJENA KRILCA SE LEPE ZA PRSTE Ručak koji se ne odbija, za prave gurmane
Slasan spoja ukusa, za ručak koji se pamti.

Sastojci:
Možda vas zanima:

KRILCA IZ RERNE Sočna i slasna, a meso se lepi za prste
Držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.

KRILCA U ČILI SOSU Aromatična i pikantna, za izbirljive i one koji obožavaju ljuto
Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.

LJUTA KRILCA SA KIKIRIKIJEM Pikantna rapsodija ukusa za prave gurmane
Začinjena i ljuta, a meso se lepi za prste.

KRILCA SA PARMEZANOM Sočna i aromtična, meso se lepi za prste
Ručak za celu porodicu koji oduševljava svakim zalogajem. Sočna krilca u kombinaciji sa parmezanom i različitim začinima, čine raj za nepca.
- 8 krilaca
- 50 grama šunke
- 50 grama kobasice
- 50 grama rendanog parmezana
- 1 jaje
- 1 veza peršuna
- 1 čen belog luka
- prezle
- malo belog vina
- ulje
- so i biber
Priprema:
Sitno naseckajte šunku i kobasicu, pa ih pomešajte s parmezanom, naseckanim peršunom, izgnječenim belim lukom i umućenim jajetom. Posolite i pobiberite, a masu ujednačite dodavanjem prezli i promešajte. Krilca očistite od kostiju, tako što ćete tanak i oštar nož uvući ispod kože krila i odvojiti meso od kostiju, a zatim uz pomoć makazica, pazeći da ne oštetite kožicu, krilca očistiti i od sitnijih kostiju. Očišćena krilca punite pripremljenim nadevom, a zatim ih povežite iglom i koncem. Krilca prelijte belim vinom, pa ih propržite na zagrejanom ulju, dodajući povremeno po malo supe.

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

Neodoljiva ponuda! Pun pansion po ceni Polupansiona – uz samo 299€ akontacije na ovom letovalištu! Uz uskršnju akciju -10% popusta!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

Heklani džemper je stvoren za proleće: Prijatan i lagan, u njemu se nećete znojiti, a ova nijansa će vas definitivno podmladiti

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

Srpkinje su je obožavale '90-ih: Evo kako danas izgleda legendarna glumica, totalno se promenila, ali je i dalje prava lepotica

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.
Komentari (0)