NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.

Griz
Možda vas zanima:

DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.

DODAJTE OVO U TESTO Proveren trik da ne upije ni kap ulja, a mekike će biti neodoljive
Potreban vam je samo jedan sastojak, a mekike će biti neodoljive.

AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan
Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO Pecivo će biti mekano i neverovatno ukusno
Dodajte ovu namirnicu i uverite se koliko je testo mekanije i lepše.
Dodajte kašiku griza u testo, oslobodiće testo od viška vlage. Takođe, pecivo će sa ovim duže da ostane sveže.

REFORMA TORTA Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, sa čokoladom i orasima
Raskošna poslastica skupog ukusa.

PASKVALINA Slana torta koju Italijani prave svakog Uskrsa, a uspeće i vama
Paskvalina, slana uskršnja torta, nastala je u 16 veku, u Italiji. Po legendi, žene su je pravile tako što su testo razvlačile 33 puta, u čast Isusovih godina. Prepuna bogatog fila od jaja, spanaća i rikota sira oduševiće svakoga ko je bude probao.

GURMANSKA PASTIRSKA PITA Slasno predjelo koje će vas dugo držati sitim
Sočna i slasna, prste da poližete.

USKRŠNJA PAMUK POGAČA Mirisna i mekana, oduševiće goste na svečanoj trpezi
Mekana i vazdušasta, savršenog ukusa.

POSNA TORTA OD ŠARGAREPE Mirisna poslastica koja osvežava u trenu
Kremasta i ukusna, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)