TRIK ZA SAVRŠENO MESO Marinirajte u ovoj namirnici i biće mekano i sočno

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Primenite ovaj jednostavni trik, bićete oduševljeni koliko je meso mekše i ukusnije

meso
Shutterstock

Limun

Meso marinirajte pola sata u limunovom soku.

Možda vas zanima:

pepijan piletina

PEPIJAN PILETINA BISER GVATEMALE Sočno jelo u pikantnom umaku za prave gurmane

13:00

26 novembar, 2024

Sezonski recepti

Gvatemala je država Srednje Amerike na čijoj se teritoriji nalazilo središte civilizacije naroda Maja koji su zajedno sa Špancima inspirisali hranu i kulturu naroda Gvatemale. Danas se u njihovoj hrani osećaju i note afričke i karipske kuhinje, prvenstveno u začinima i neretko ljutoj hrani. Pepijan piletina, tradicionalno jelo Gvatemale, predstavlja prženu ili kuvanu piletinu u bogatom umaku koji je zapravo glavni deo ovog recepta.

Komentari (0)

Loading