PUSLICE Vazdušasti penasti poljupci koji vraćaju u prošle dane i bakinu kuhinju

Ivana Pavlović

10:20

Sezonski recepti 0

Ukusni kolačići koje svi vole, nema ko vam neće tražiti recept.

puslice
Shutterstock

Potrebno je:

  • 8 belanaca
  • 500 g šećera
  • 3 kašike limunovog soka

Priprema
Mutite belanca u čvrst sneg, postepeno dodavajući šećer i limunov sok, oko 15 minuta. Zagrejte rernu na 160 stepeni. Pleh obložite papirom za pečenje i na njega kašikom ili poslastičarkom kesom izlijte puslice. Stavite puslice u rernu na pet minuta, a nakon toga smanjite temperaturu na 130 stepeni i sušite još 90 minuta. Nakon pečenja, najbolje je ostaviti puslice u rerni preko noći kako bi se potpuno osušile.

 

 

 

Možda vas zanima:

Tagovi:

Komentari (0)

Loading